Mesto kojim zna da protiče moja Leta

21 Maj, 2007

Baš onako kako volim

— Autor tonka @ 11:29
Vidiš da sam bila u pravu kada sam pevala o tebi! I zato mi veruj kada ti kažem da ti te pruge savršeno dobro stoje. Pokušavam svaki put odoleti nekoj novoj formi tvog ludila. Smatram da je to ono što te zapravo i čini meni posebnim. Mada, još ne izvaljujem koliko me uopšte kapiraš u ovoj laganoj dozi sopstvenog mi ludila. Još uvek osećam zbunjenost. A tako mrzim da sam zbunjena, a volim da zbunjujem.
I pitam se kako to da ja volim da zbunjujem, a ne volim da sam zbunjena? Ne, ne.... nije tačno da volim. Ne radim ja to namerno. Svet je i suviše otvoren za mene. Ja se još uvek bojim otkopčati i poslednje dugme.... Redovno kidam te dugmiće, ali ih vešto vratim posle svakog peglanja :-)   Znaaaam, pa to umem samo ja!

E sad, još jedna stvar...  Morala sam ti priznati u svom tom savršenstvu da sve to što radiš radiš idealno. Baš tako... onako kako ja volim. Samo, jedna stvar mi stoji like "trn u oku" - Nisi tu kad mi trebaš! Ah, kako mi je loše od same pomisli na to! Ne mogu ja živeti jednostavno. Ja sam prosto navikla na prepreke i ukoliko ih nema, elegantno se pobrinem da ih stvorim. Kada ću živeti bez sopstvenih mi izazova? Tj. mogu li ja to?

Konačno je danas došetalo sunce i u Beograd. Kiša me je povukla tako duboko. Zato ja i mlatim sama sa sobom! Kako se radujem svakoj ovoj toploj svetlosti sto se lukavo probija kroz poluotvorene roletne. Navlačim svoje starke, stavljam labelo i trazim mp3.... Palim i pojačam Depech Mode i "Freelove"...

"...If you've been hiding from love
I can understand where you're coming from...
And I'm only here
To bring you free love
Let's make it clear
That this is free love
No hidden catch
No strings attached
Just free love ..."

Komentari

 1. Hvala Marina...

  btw.. moj msn je irma_bgd_fon@hotmail.com

  Autor Tonka — 21 Maj 2007, 17:59

 2. Hmmmm...mislim da sam se u dosta redova pronashla,u nekima malo izgubila al' me je sledeci vratio.
  Posebno rechenica "Samo jedna stvar stoji like "trn u oku"-Nisi tu kad mi trebash" -eee bash tako...To je upravo ono shto i mene boli

  Autor Marina — 21 Maj 2007, 17:44

 3. Kakav entuzijazam,da ti dodje da zaplachesh shto nemash takav,pa to je neverovatno...

  Autor bx228 — 21 Maj 2007, 12:26