Mesto kojim zna da protiče moja Leta

Jednu šumeću tabletu molim

— Autor tonka @ 01:49
Zanimljivo mi postaje ovo sa tobom. Zavibriraš tek tako kroz onu tvoju melodiju kad ti poželiš i kad ti osetiš potrebu. Samo, ovaj put ja bejah ta koja oseti potrebu... Ne bi ni došao da te ne pozvah tragom svojih misli, veličinom svoje volje, mirisom svoje želje i bojom svoje nade. I došao si k meni , došao...
 (Dalje)

Moja divna Šarlina

— Autor tonka @ 01:47
Posle toliko godina, mada prava potraga poče ne tako davno,tek sada znam da si ti oko moje, ustvari Šarlin. Treba se napucati iskustvom, emotivnom stranom onog što svi tako potcenjujemo i prosto ga pišemo sa IQ. Treba ojačati karakter, oslabiti osećaje straha, zamrzeti sebe na tren i zaboraviti na oči i setiti se Šarline.
 (Dalje)

Dok se šepurim u svilenoj košulji na jedno dugme

— Autor tonka @ 01:41
Raskopčah. Ne izdržah.Tesno mi . Hoću i želim da te osetim na svakom drhtaju maramice svojih pluća, da udišem tu čistotu sa svakim taktom srca, sa svakom kapi znoja sto izranja iz pora.

 (Dalje)

Oko oku uvek želi dobro

— Autor tonka @ 01:40
Koliko dugo se već borim sa ovim mojim levim okom!? Poklonih mu svoje levo krilo ne bi li videlo koliko ga zapravo volim. No, levo ovo moje oko zaljubljeno i srećno, zaluta u magli požude i ponekad postane mi slepo.
 (Dalje)

Powered by blog.co.yu