Mesto kojim zna da protiče moja Leta

20 Maj, 2007

Moja divna Šarlina

— Autor tonka @ 01:47
Posle toliko godina, mada prava potraga poče ne tako davno,tek sada znam da si ti oko moje, ustvari Šarlin. Treba se napucati iskustvom, emotivnom stranom onog što svi tako potcenjujemo i prosto ga pišemo sa IQ. Treba ojačati karakter, oslabiti osećaje straha, zamrzeti sebe na tren i zaboraviti na oči i setiti se Šarline.Kaže: "Jedini moj nerešiv slučaj!". Priznajem, na trenutak se uplaših i pomislih gotovo je. Nema leka. Zlo, ipak na kraju dobije ono što želi. E, pa ja nisam on. I ja nisam neko ko se plaši zla. Zlo beži od mene. Konačno sam svesna toga. No, jebe me taj tvoj savršeni oblik transformacije. Kako ti tako lako uspeva da me opčiniš lepotom svoje preradjene duše? Ti si demon! Kakve samo ti boje imaš. Oduševiš me neuhvatiljivim granicama svoje dobrote. Svim onim dušama koje ponizno tebi klanjaju i mole te da im pružuš šapat pažnje... Gledam im lica i žalim ih... A trebala bih žaliti tebe. Svi oni su samo marionete, čije konce ti tek tako olako cimaš gde hoćeš i gde ti se prohte. Sramota, mene je sramota pred njima zbog tebe.

I zašto me zoveš transformacijom svojih greha? Zašto me tražiš u sobama moje lepote? Zašto me lažeš u livadi mog cveća koje ne postoji? Zašto me bodeš kopljima požude? Zašto mi dolaziš u mojim bojama osunčane snove? Zašto ? Jel samo zato što si zlo? Ne vidim zašto niko od nas ne krene u lov na zlo? Zašto se ne borite sa zlom? Zašto mu se predajete tako olako, vi bednici? Vi, isti i podržavate to zlo.I očajno uzviknem još jenom zašto? MožDA se odgovor krije u onoj rečenici "da je odlika svih zlih ljudi da zbunjuju ljude oko sebe"?!

Ćutite, pognute glave slomljenje. Trpite bol. Ma vi i ne znate šta je bol...no, nećete dugo čekati. Usmeriće ono strelu kad tad ka vama. Predajete se? Uživate u ceni zla? Vredno je toga jel?
... s kakvim sarkazmom se ja tebi obracam. No, moja ljubav prema tebi je bezuslovna. Ne mogu te mrzeti i sve da hocu. Volim te, a da mi ne treba jedan jedini razlog za to. A veruj mi, boriću se sa zlom u tebi do poslednjeg zrnca svoje krvi i neću ti dozvoliti da me taknes. U dubine mojih odaja ući više nećeš, jer tamo ti nikad nije ni bilo mesto. Izdajice. Egoisto, a moj si egotizam linčovala, ismejavala i sa njim prepričavala. Šarlino, skidoh ti tvoju crvenu haljinu. Dosta si njom zavodila. Sledeće poglavlje zvaće se "Bruka", a napisaće ih tvojih ruku crvenilo. Šarlina, oprosti mi... ali mnogo si me povredila moja Šarlin!

Hej, Šarlin, okreni se! Ispustila si tragove svojih misli. Bojim se počećemo svi da ih čitamo, a ni pomisliti nećemo da si to možDA baš ti?!

Komentari

 1. Hej... dodala sam te na messanger.....

  Jeste, posvećeno je jednoj meni jako dragoj osobi!

  Autor Tonka — 24 Maj 2007, 09:27

 2. Jel' sve ovo posveceno nekom posebnom?!?Tako mi deluje...

  P.S.Nikako da se nadjemo na msn-u
  ovo je moja adresa pa se javi
  srecko_mc@hotmail.com

  Autor Marina — 22 Maj 2007, 01:15


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me