Mesto kojim zna da protiče moja Leta

Skrojila sam i poslednji deo svog kaputa, pa reših da "zapucam" ka golu

— Autor tonka @ 10:34
Sa teškom mukom podigoh gvožđem okovane makaze, lenjo provukoh palac kroz prsten istih, iznenadi me lakoća kojom ih otvori i jačina kojom presekoh i poslednje mesto gde je platno bilo jedan isti deo sebe, mene ili možda nje.... Na tom mestu su se naši životi vešto prepletali i ukrštali. Tu je moje detinjstvo umazano mlekom, plazmom i cipiripi kremom. Tu su detinje suze koje naivno čekaju zagrljaj majke, koja će doći sigurno kasnije, ali.... Doći će kasnije, a treba mi sada, jer šamari me mnogo bole. Obrazi mi gore i plašim je se. Mnogo je se plašim...
 (Dalje)

Kako se vadi oko?

— Autor tonka @ 00:54

Od danas ne želim više gledati život ovim mojim levim okom. Više ni ne želim da mi bude levo. Zbunilo me.... nekako sjebalo do dna. Dno dna moje leve strane boli, mnogo me boli. No, kako da isčupam oko a da me ne boli? Hajde, je li zna neko?

 

Danas me je slomilo, uzelo i poslednju nadu da svet mogu gledati istim pogledom. Kakva lepeza dvoličnosti? Kradeš moje prijatelje Šarlina?! Nestalo zaliha tvojih na policama lokalnih ispičutura? I još se usuđuješ da ga žališ! Savršenstvo od maminog sina kojem sam se ponizno klanjala sve ove godine, odjednom posta tvojih simpatija "lenor"... hahahhaha.... smešna si samo da znaš. Od muke mi se smeje! Podigla si me na stub srama sopstvenim ludilom i željom da zadovoljiš lične hirove i detinje nezrele želje. Bednice, rado bih te ljubila lazno onako isto kao što ti ljubiš mene. Ali, ja to ne umem.

Šarlino, ne slušaš ti mene! I dalje prosipaš svoje laži, ni svesna da ti tragove tek tako olako kupim. Sada znam da mi želiš zlo. Znam da moj uspeh ne možeš da podneseš. Ostavi me na miru. To je jedino što u ovim trenutcima želim od tebe. Budi bednica, budi to što jesi, jer takva si idealna...samo budi što dalje od mene!

Ja imam svoje nebo i pogled u nebo i srećna sam sa svojim nebom. Imam sebe i odraz u svemu, a ti, nažalost tvoju, vidiš sopstveni odraz samo u ogledalu. I što vidiš?


Moja divna Šarlina

— Autor tonka @ 01:47
Posle toliko godina, mada prava potraga poče ne tako davno,tek sada znam da si ti oko moje, ustvari Šarlin. Treba se napucati iskustvom, emotivnom stranom onog što svi tako potcenjujemo i prosto ga pišemo sa IQ. Treba ojačati karakter, oslabiti osećaje straha, zamrzeti sebe na tren i zaboraviti na oči i setiti se Šarline.
 (Dalje)

Oko oku uvek želi dobro

— Autor tonka @ 01:40
Koliko dugo se već borim sa ovim mojim levim okom!? Poklonih mu svoje levo krilo ne bi li videlo koliko ga zapravo volim. No, levo ovo moje oko zaljubljeno i srećno, zaluta u magli požude i ponekad postane mi slepo.
 (Dalje)

Powered by blog.co.yu