Mesto kojim zna da protiče moja Leta

12 Jun, 2007

Kako se vadi oko?

— Autor tonka @ 00:54

Od danas ne želim više gledati život ovim mojim levim okom. Više ni ne želim da mi bude levo. Zbunilo me.... nekako sjebalo do dna. Dno dna moje leve strane boli, mnogo me boli. No, kako da isčupam oko a da me ne boli? Hajde, je li zna neko?

 

Danas me je slomilo, uzelo i poslednju nadu da svet mogu gledati istim pogledom. Kakva lepeza dvoličnosti? Kradeš moje prijatelje Šarlina?! Nestalo zaliha tvojih na policama lokalnih ispičutura? I još se usuđuješ da ga žališ! Savršenstvo od maminog sina kojem sam se ponizno klanjala sve ove godine, odjednom posta tvojih simpatija "lenor"... hahahhaha.... smešna si samo da znaš. Od muke mi se smeje! Podigla si me na stub srama sopstvenim ludilom i željom da zadovoljiš lične hirove i detinje nezrele želje. Bednice, rado bih te ljubila lazno onako isto kao što ti ljubiš mene. Ali, ja to ne umem.

Šarlino, ne slušaš ti mene! I dalje prosipaš svoje laži, ni svesna da ti tragove tek tako olako kupim. Sada znam da mi želiš zlo. Znam da moj uspeh ne možeš da podneseš. Ostavi me na miru. To je jedino što u ovim trenutcima želim od tebe. Budi bednica, budi to što jesi, jer takva si idealna...samo budi što dalje od mene!

Ja imam svoje nebo i pogled u nebo i srećna sam sa svojim nebom. Imam sebe i odraz u svemu, a ti, nažalost tvoju, vidiš sopstveni odraz samo u ogledalu. I što vidiš?


Komentari

 1. "Nestalo zaliha tvojih na policama lokalnih ispičutura?" ,ah ,ma ja nemam rechi za ovo... Stvarno sam ostao ... muk... Sharlina je prgava zena,i nije zanimljiva za ljubljenje,ali sachekaj je da s eona zazeli tvoga poljupca... "Sharlina ja nisam tvoj sin... zapamti to..." : )
  E moja Sharlina,nemash pojma skim se kachish... Jel tako Le70?

  Autor bx228 — 14 Jun 2007, 14:50

 2. Šarlini nisam rekla na ovaj način, jer Šarlina taj jezik ne razume... Zlo ne ume čitati bol, iako ga vešto proizvodi!!!

  Autor Tonka — 12 Jun 2007, 18:31

 3. da li si nto rekla samo nama ili i šarlini?

  Autor goca — 12 Jun 2007, 17:13

 4. U se.. i u svoje kljuse !!! ....

  Autor dmc — 12 Jun 2007, 15:12

 5. Ko je Sharlina???
  Zashto toliko utiche na tebe ???
  *shta god ili kog god to bio*
  pozzzzz

  Autor Marina — 12 Jun 2007, 01:25


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me